Om mig

Resilient och livsnjutare, det är jag det...

Jag tog socionomexamen år 2008. Läste vidare till Steg-1 psykoterapuet med examen år 2012 men började att arbeta med människor långt tidigare.
Genom dessa erfarenheter och många fler har jag skaffat mig förmågan att arbeta självständigt men också att ingå i stora och små arbetslag.
År 2012 fick jag min dotter och 2014 min son.
År 2017 bestämde jag mig för att utbilda mig till leg fysioterapeut och Mindfullnessinstruktör för att bredda mina kunskaper till att innefatta hela människan (psykiskt, fysiskt och själsligt).
Januari år 2020 tog jag examen som leg fysioterapeut. Idag förverkligar min dröm som egen företagare samtidigt som jag fortsätter att utvecklas personligt och yrkesmässigt. 

Flerspråkig, ansvarsfull, stresstålig, ledare, teamplayer, serviceinriktad, strukturerad, flexibel, nyfiken, lekfull och kreativ, motståndskraftig och full av energi är några av de egenskaper jag har lärt känna hos mig själv. Framförallt har jag lärt mig hur viktigt det är att vara respektfull, konsekvent, lyhörd och omsorgsfull mot mig själv samtidigt som mot andra.

Nora Ghanem